• Français
  • English
  • Nederlands
  • Deutsch

Superior Taste Award

Het Taste Institute, opgericht in 2005, groeit snel. Ze helpen voedingsbedrijven in meer dan 100 landen en in de meeste voedselcategorieën.

Ze zijn gevestigd in Brussel en bestaan uit een dynamisch multicultureel team van meer dan 20 mensen met 14 verschillende nationaliteiten.

Het International Taste Institute, voorheen ITQI, is de wereldleider in de professionele beoordeling en certificering van consumentenvoeding en -dranken. Door deze tests uit te voeren, helpen ze duizenden bedrijven over de hele wereld de kwaliteit van hun producten te verbeteren en hun verkoop te verhogen door middel van de gerenommeerde Superior Taste Award-certificering.

Ze zijn gevestigd in Brussel en bestaan uit een multicultureel team van enthousiaste voedselliefhebbers, die samenwerken met enkele van de beste chef-koks en sommeliers ter wereld.

Op 24 juni 2019 vond de prijsuitreiking plaats tijdens de “Superior Taste Award” -ceremonie. Dit jaar vond de presentatie plaats in het Théâtre Royal des Galeries in de Galeries du Roi in Brussel. Dit jaar ontving Carrefour een kristalprijs voor pure boterkoekjes van het merk Carrefour. Deze onderscheiding wordt uitgereikt door wat deze pannenkoeken 7 opeenvolgende jaren hebben ontvangen, een Superior Taste Award met 3 sterren.