• Français
  • English
  • Nederlands
  • Deutsch

De Nutri-Score wordt steeds meer zichtbaar …

Om ons artikel over Nutri-Score op te volgen en te verbeteren … Het is van fundamenteel belang wanneer een leverancier een nieuw product ontwikkelt, om na te denken over de Nutri-Score die het zal genereren. Het is daarom noodzakelijk om zoveel mogelijk verzadigde vetzuren, suikers en zout te beperken. En promoot zoveel mogelijk het gehalte aan voedingsvezels, eiwitten en groenten en fruit en zorgt ervoor dat de prijs van het product niet wordt belast. De berekening van het verbeterpotentieel van de Nutri-Score wordt niet aan iedereen gegeven omdat het 2 soorten expertise betreft, kennis van alle 7 factoren voor alle ingrediënten waaruit het recept bestaat, maar ook het beheersen van de methode voor het berekenen van de Nutri-Score.

Wat ook de moeilijkheid vergroot, is te weten welke parameters je moet spelen om een Nutri-Score-brief te verdienen. Hoe kan de hoeveelheid worden gekwantificeerd die moet worden verlaagd of verhoogd? Om nog maar te zwijgen over het feit dat het toevoegen van eiwit een van de positieve factoren zal verhogen, maar ook een effect heeft op de energie, wat een van de negatieve factoren is. De oplossing om tijd te besparen kan zijn via https://www.youmeal.io/

Deze software berekent voor u de Nutri-Score, vertelt of u ver van de score van de terminal verwijderd bent om een lagere letter te bereiken, maar bovenal specificeert het voor elk van de 7 factoren de hoeveelheid die moet worden toegevoegd of verlaagd op het niveau van het recept. om een Nutri-Score-brief te winnen en de impact ervan op de prijs.

Het kan u dus helpen uw recept te optimaliseren, het helpt u ook om niet te vergeten een allergeen in de ingrediëntenlijst te vermelden, en het stelt u vooral in staat om de kosten van uw recept te beheersen. Het is daarom een echte hulp voor kwaliteitsmanagers die snel willen slagen in hun ontwikkeling en snel willen inspelen op de veeleisende behoeften van de markt.