De Innovatieprijs voor de categorie Food op de Horecatel 2020 beurs
Good & Food was aanwezig op de Horecatel-beurs van 8 tot 11 maart 2020 op WEX in Marche-en-Famenne. Al meer dan 50 jaar positioneert Horecatel zichzelf als de belangrijkste B2B-vakbeurs voor professionals in de horeca en gastronomie in Franstalig België.
Dit jaar waren maar liefst 420 exposanten aanwezig.
We waren aanwezig op de stand van Horeca Magazine, maar we deden vooral mee aan de Innovatieprijs in de categorie Food met onze 5 “Just Taste” pasta’s gemaakt van peulvruchten.
Dat wil zeggen gemaakt van kikkererwten, edamame, zwarte bonen, oranje of paarse zoete aardappel.
Onze producten zijn 100% biologisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vezelrijk, glutenvrij, veganistisch en vetvrij.
Na een eerste selectie selecteerden de juryleden 5 producten die ze live konden testen en proeven tijdens hun bezoek aan de respectievelijke stands.
De winnaars werden bekend gemaakt tijdens de openingsceremonie, die plaatsvond in aanwezigheid van ministers Valérie De Bue en Willy Borsus.
Met trots hebben we vernomen dat onze producten de eerste prijs hebben gewonnen in de competitie voor de categorie Food.