Wilt U uw product herwerken om een betere Nutri-Score te behalen? Vervang je additieven door een beter alternatief of heb je gewoon hulp nodig om je verpakking in overeenstemming te brengen met de wet?
Onze diensten dankzij 30 jaar ervaring in de voedingssector en de vereisten van distributie omvatten
- Optimalisatie van recepten (biologisch, clean label)
- Nutritionele optimalisatie (vermindering van zout, vermindering van toevoegingen)
- Ontwikkeling met chefs met een Michelin-ster
- Organoleptische onderzoeken
- Productvalidatie door consumentenpanels
- Productieoptimalisatie
- Validatie van kookschalen
- Creatie van specificaties
- Etikettering
- Validatie tegen de levensmiddelenwet
- Validatie van dlc en ddm
- Validatie van voedselkwaliteit
- Validatie van voedselzekerheid
- Innovatie en sourcing
- Hulp bij crisisbeheersing, incidenten en meldingen aan de autoriteiten
- Hulp voor elke AFSCA-contactpersoon en tegenover de autoriteiten
- Implementatie van procedures, kwaliteitshandboek en training
- Vertaling van verpakkingen
- Implementatie van HACCP-systeem
- Hulp bij IFS-certificering …