• Français
  • English
  • Nederlands

Jannine & Family

Jannine & Family is een Brussels merk dat werd gecreëerd door een groep enthousiaste mensen die gepassioneerd en verliefd zijn op goed eten met het idee om samen productketens te ontwikkelen die vooral lekker zijn maar ook leuk en respectvol voor de planeet. En toegankelijk voor iedereen!

De eerste zes hier geselecteerde producten worden gemaakt in een familiebedrijf dat zich inzet om zo duurzaam mogelijk te werken.

De ingrediënten voor deze snacks, zoals soja, groenten en fruit, zijn meestal afkomstig van Oostenrijkse producenten in de buurt van het atelier waar dit assortiment wordt gemaakt.

De samenstelling van de producten is eenvoudig en u leest een lijst van ingrediënten met alleen de kale benodigdheden. De producten zijn veganistisch en glutenvrij. Ze zijn vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers.

Dit eerste gamma bestaat uit 3 zoete en 3 hartige producten. De zoete producten zijn op basis van vruchten of planten bedekt met een heerlijke chocolade. De hartige producten zijn gebaseerd op groenten of noten bedekt met heerlijke kruiden.

Wanneer zullen de kleine broertjes en zusjes aan onze mooie familie kunnen toevoegen?